Home > Activiteiten > Buurtsportcoach > Buurtsportcoach volwassenen

Buurtsportcoach volwassenen

Buurtsportcoach volwassenen

Dag mede buurtbewoners,

Ik ben Eline en heb het stokje van de vorige buurtsportcoach Anouck over mogen nemen. Wat een kado om op deze manier voor de wijk iets te kunnen betekenen! Wellicht herken je mijn gezicht, naast buurtsportcoach ben ik gelukkige bewoner van onze mooie wijk. Ik wandel en sport veel buiten samen met mijn herdershond Luna.

Wat doet de buurtsportcoach?

De doelstelling van de buurtsportcoach is simpel. De wijk ondersteunen in beweging te komen! De buurtsportcoach is een schakel tussen aanbod van sport en de bewoners uit de wijk. Mensen die zoeken naar sport aanbod wat bij hun past kunnen bij de BSC terecht voor vragen. Ook kunnen aanbieders  of nieuwe initiatiefnemers van sport terecht voor ondersteuning, ledenwerving of advies.  Dus;

-  Ben je  op zoek naar een groep of vereniging om te sporten?
-  Wil je zelf een sport innitiatief beginnen?

  • Behoefte aan een vorm van bewegen die op dit moment nog niet in het aanbod zit va
  • Bestaand initiatief met ruimte voor groei in ledenaantal? Behoete aan promotie of ondersteuning?

Welkom bij de buurtsportcoach!

Duo-fiets

Het fietsseizoen gaat weer van start en dus een mooi moment om de Duo-fiets onder het zeil in de stalling van de basisschool te voorschijn te halen. De Duo-fiets heeft een kleine check ondergaan om te kijken of alles nog goed functioneert na alle mooie ritjes en tochten van vorig jaar. Het is een elektrische fiets met een bestuurder en een bijrijder die meetrapt. Door de trapondersteuning kun je lekker een stuk fietsen zonder dat het heel belastend hoeft te zijn. Heel geschikt om iemand mee te nemen die zelf niet zover meer kan fietsen. Naast elkaar bewegen in de buitenlucht. Een win-win situatie!

  • Wil je als vrijwilliger bestuurder zijn en iemand meenemen op een rit?
  • Wil je als duo graag fietsen?
  • Wil je graag met een bestuurder fietsen maar heb je geen duo?

Laat je horen!

Het belangrijkste nieuws, evenementen èn wijkblad als eerste ontvangen?
MELD JE NU AAN!
© 2022 Stichting Hilversumse Meent