Nemoj Kate

Nemoj Kate

Nemoj Kate is de naam van onze groep, genoemd naar een dans uit Kroatië. Wij dansen op woensdag van 9:45 - 11:30 uur, met een koffie/theepauze.

Volksdansen wordt ook wel werelddans genoemd. Het is aangenaam bewegen op muziek, en heel ontspannend. Je hoeft niet met een danspartner te komen. Met deze vorm van dansen kan iedereen meedoen. Het is een wekelijkse bewegingsactiviteit, waarbij je elkaar op een leuke manier ontmoet en in beweging bent.

Ben je fit genoeg, heb je een beetje ritme gevoel, en heb je zin om op vrolijke muziek te bewegen, kom dan op de woensdag eens kijken of meedoen. Tenslotte is bewegen goed voor ieder mens. We staan altijd open voor mensen die zich bij ons aan willen sluiten.

Nieuwe deelnemers die b.v. pas beginnen met het volksdansen, zeggen na enkele lessen; "ik wist niet dat het zó leuk was". Of ze zeggen: "Had ik dit maar eerder geweten".

Het is voor ons allen een vast punt in de week, dat we geen van allen willen missen. De zomervakantie periode - van juni t/m augustus, is de enige tijd dat we even andere dingen doen. En dan missen we het wekelijkse dansen.

Kom in de benen, de deur staat voor u open.

Informatie bij Astrid Wullink (awullink@simpc.nl)

Het belangrijkste nieuws, evenementen èn wijkblad als eerste ontvangen?
MELD JE NU AAN!
© 2021 Stichting Hilversumse Meent