Senioren-eetcafé

Logo eetcafe met HilversMeent 300.jpg

Het senioren eetcafé is in 2008 begonnen  als ontmoetingsplaats voor 60-plussers uit De Meent. 1x per maand op vrijdag om 13.00 uur serveren we een drie-gangen maaltijd. De grote zaal in De Kruisdam wordt dan door onze vrijwilligers omgebouwd tot een gezellig restaurant. Vanaf 12.15 uur bent u welkom voor een drankje en een praatje vooraf.

We proberen de prijs zo laag mogelijk te houden - momenteel € 10,00 voor een diner bestaande uit soep, hoofdgerecht en nagerecht (met Kerst en bij bijzondere gelegenheden wat duurder). Soep en hoofdmaaltijd komen uit de keuken van het Larense Theodotion (Amaris Zorggroep). Soms koken we zelf. Het nagerecht wordt altijd in eigen beheer bereid.

Nieuwe gasten krijgen het eerste drankje van ons en ook het kopje koffie of thee na. Als er plek is zijn ook gasten van buiten De Meent welkom. Als u niet in de Meent woont, geef u gerust op, maar we weten pas dinsdag van tevoren of er plaats voor u is. U wordt gebeld als het niet doorgaat.

Natuurlijk houden we rekening met diëten. Ook met een lactose-intolerantie, diabetes of een glutenvrij dieet bent u van harte welkom. Geef het wel duidelijk aan s.v.p.

Meldt u zich wel van tevoren aan. De aanmeldformuliertjes vindt u op de bar in het wijkcentrum en in de hal. Inleveren in de groene brievenbus op de bar of in de bruine brievenbus buiten. Let op de uiterste inleverdatum.

Mocht u zich wegens ziekte op het laatste moment moeten afmelden, dan brengen wij de maaltijd bij u thuis.

Noteer vast de data voor het hele seizoen: 16 september, 21 oktober, 18 november, 16 december, 20 januari, 17 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei (en misschien ook nog 16 juni)

Aarzel niet, kom gezellig eten, wij kijken uit naar uw komst.

Wil van Goch, coördinator  06 21 41 66 89

Het belangrijkste nieuws, evenementen èn wijkblad als eerste ontvangen?
MELD JE NU AAN!
© 2022 Stichting Hilversumse Meent