Home > Evenementen > Wat nou oud?

Wat nou oud?

5 juni 2021 - 31 juli 2021
Meent Cultureel
Wat nou oud?

Wat nou oud?

een tragikomedie met vrolijke, licht-bijtende, maar ook cynische noten

Na het succes van het livestream jazzconcert met Cajan Witmer (nog steeds te zien via de website van de Stichting) komt Meent Cultureel met een nieuw initiatief, een toneelstuk. Vanaf begin juni kan je via de website van de Stichting Hilversumse Meent (hilversumsemeent.nl) kijken naar het toneelstuk "Wat nou oud?".
Deze succesvolle en humoristische toneelvoorstelling gaat over twee gepensioneerde acteurs die nog één keer gevraagd worden een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow die dagelijks op de buis te zien is. De twee heren hopen eindelijk het succes en de waardering te krijgen die in het verleden nooit voor hen was weggelegd. Zal het ze lukken?
Dit toneelstuk is een initiatief van Huiskamer Theater Producties en staat onder regie van Allan Zipson. De tekst is van Wannie de Wijn en de spelers zijn Bruun Kuijt en Jan Elbertse.

Een initiatief van Meent Cultureel

Meent Cultureel is druk bezig om op 18 september een spetterende opening van het nieuwe seizoen te organiseren: een heus Meent Cultureel Festival. Uiteraard onder het voorbehoud dat de situatie rondom corona het toelaat. De bedoeling is om dat buiten op het plein naast de Kruisdam te doen. Daarvoor hebben we 3 verschillende bands uitgenodigd: een zeemanskoor, een vertrouwde jazzband en we sluiten af met een swingend klapstuk. Ook voor de kinderen zal er het een en ander te beleven zijn. Zet de datum dus alvast in je agenda!

Het belangrijkste nieuws, evenementen èn wijkblad als eerste ontvangen?
MELD JE NU AAN!
© 2021 Stichting Hilversumse Meent