Home > Welzijn & Zorg > Informatiepunt Welzijn & Zorg

Het Informatiepunt helpt u verder

Heeft u vragen over een brief van de gemeente of over hulp bij zorg? De vrijwilligers van het Informatiepunt Welzijn & Zorg staan voor u klaar! Zij kijken samen met u waar, door wie en hoe u het beste geholpen kunt worden.

Het Informatiepunt Welzijn & Zorg is op dinsdagen open van 10 tot 12 uur in wijkcentrum De Kruisdam. Elke Meentbewoner kan er kosteloos terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van welzijn en zorg. Dit kan bijvoorbeeld gaan over (huishoudelijke) hulp, vervoer, parkeren of zorg voor een zieke partner, maar ook met vragen over bijvoorbeeld woningaanpassing, inkomen, dienstverlening van de overheid of de Voedselbank kunnen wij u helpen.

U hoeft er niet alleen voor te staan. Aarzel niet en kom gerust eens langs in het wijkcentrum. We zijn er elke dinsdagochtend!
 


Bereikbaarheid

Geopend: iedere dinsdag van 10-12 uur in wijkcentrum De Kruisdam

Bellen: 035-6980040 (Bij afwezigheid kunt u ook inspreken op het antwoordapparaat. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.)

Mailen: informatiepuntw&z@hilversumsemeent.nl
 


De vrijwilligers van het Informatiepunt en Meentbewoners voor Meentbewoners

Deze zeven energieke, vrolijke vrouwen zijn de drijvende krachten en onmisbare steunpilaren.

Het Informatiepunt Welzijn & Zorg helpt u verder

Staand v.l.n.r.: Greet Veldkamp, Eppie Diepeveen, Veronie van Rijswijk en Marie-José Joosten (Infopunt Welzijn & Zorg). Zittend v.l.n.r.: Riny v.d. Broek en Ria Leurs, coördinatoren Meentbewoners voor Meentbewoners. Zittend in het midden: Maria van Leeuwen (Infopunt).

Heeft u ideeën voor de Hilversumse Meent? Stuur uw idee op!
Neem direct contact op
© 2019 Stichting Hilversumse Meent