Home > Over SHM > Vacatures > Beheerder Wijkcentrum de Kruisdam

Beheerder Wijkcentrum de Kruisdam

Beheerder Wijkcentrum de Kruisdam

Wie zijn wij?

De Stichting Hilversumse Meent bestaat volledig uit vrijwilligers en behartigt als onafhankelijke wijkorganisatie - vanuit wijkcentrum De Kruisdam als bruisend middelpunt - al ruim 45 jaar de belangen van de 4100 bewoners van de Hilversumse Meent. Deze belangen richten zich op de gebieden van wijkontwikkeling, wijkbeheer en sociale samenhang. Individuele Meentbewoners, bewonerscollectieven en organisaties met de Hilversumse Meent als (onderdeel van) hun werkgebied kunnen een beroep op ons doen. Onze inzet is gericht op het bereiken van de grootst mogelijke toegevoegde waarde voor de wijk. Binnen de SHM beschikken we over het wijkcentrum De Kruisdam. Voor het beheer van deze locatie zoeken wij één of meerdere enthousiaste beheerders, al dan niet in deeltijd werkzaam.

Hoe ziet de rol van beheerder eruit?

Als beheerder van de Kruisdam ben je verantwoordelijk voor het toezicht op het gebruik van het wijkcentrum, inventaris en directe omgeving van de accommodatie, zodat gebruikers, deelnemers en medewerkers er op een veilige manier gebruik van kunnen maken en de accommodatie en directe omgeving een kwalitatief goede uitstraling heeft. Ook ben je verantwoordelijk voor het klein en dagelijks onderhoud van het gebouw, het terrein, de inventaris en overige voorzieningen. Daarnaast houd jij je onder meer bezig met het faciliteren van allerhande activiteiten die plaats vinden in het gebouw. Dit doe je aan de hand van een schematische opbouw, samen met anderen die ook werkzaam zijn voor de stichting als beheerder en/of vrijwilliger. Functioneel word je aangestuurd door de portefeuillehouden Beheer, die tevens lid is van het bestuur van de SHM.

Nog niet concreet genoeg?

Hieronder een greep uit de verschillende taken in je rol als beheerder:

 • Openen en sluiten van het wijkcentrum;
 • Controleren van zalen en overige ruimten;
 • Zowel overdag als in de avond het bedienen van gasten;
 • Opstellen van de planning en de verhuur van de ruimtes binnen het gebouw;
 • Bijhouden van de digitale agenda voor alle activiteiten;
 • Digitale registratie van nieuwe reserveringen;
 • Tijdens openingstijden het ontvangen en faciliteren van gasten;
 • Voorraadbeheer van de bar;
 • Administratieve taken behorende bij het facilitair beheer;
 • Inventariseren en registreren voor de inkoop;
 • Regelen van voldoende barbezetting door de dag heen;
 • Receptiefunctie binnen de Kruisdam; (huiskamergevoel creëren);
 • Ambassadeursfunctie voor de SHM; (representatief, klant en servicegericht)
 • Uitgifte van kleine, medisch noodzakelijk hulpmiddelen;
 • Schoon houden van o.a. bar en keuken.

Wat kenmerkt deze rol?

In deze rol zijn wij op zoek naar iemand die zich kan identificeren met de volgende eigenschappen: benaderbaar, representatief, flexibel, mensenmens, initiëren, faciliteren, verbinden en organiseren.

Hoeveel tijd heb je ervoor over?

Het beheer van de Kruisdam kost tijd. Hoeveel tijd? Dat zal in de praktijk moeten blijken. Het betreft een nieuwe functie die is samengevoegd uit diverse taken die nu nog worden verricht door vrijwilligers afzonderlijk.

Wat staat er tegenover?

Je mag je binnen een stichting inzetten voor een geweldige wijk. EN je hebt het volledige beheer en toezicht van de Kruisdam. Daarnaast zijn de vele activiteiten, evenementen, maandelijkse “BijnaWeekendBorrels” en de jaarlijkse vrijwilligersavond waaraan je deel kan/mag nemen.

Hoe word je onze nieuwe Beheerder?

Heb je dit werk al vaker gedaan of relevante werkervaring op dit gebied? Of heb je andere resultaten die je met ons wilt delen? Stuur deze dan mee in jouw motivatie voor de rol van Beheerder. Daar worden wij blij van! We zien jouw bericht graag verschijnen in het postvak van de SHM waarna we contact met je opnemen.

Nog meer weten over ons of jouw nieuwe rol? Neem contact met ons op via welkom@hilversumsemeent.nl.

Het belangrijkste nieuws, evenementen èn wijkblad als eerste ontvangen?
MELD JE NU AAN!
© 2022 Stichting Hilversumse Meent