Home > Activiteiten > Meent Cultureel > Arie Vuyk kreeg zaterdagavond de lachers op zij...

Arie Vuyk kreeg zaterdagavond de lachers op zijn hand.

Arie Vuyk kreeg zaterdagavond de lachers op zijn hand.

Zaterdagavond 9 december heeft een goedgevulde zaal kunnen genieten van Arie Vuyk in zijn hoedanigheid van cabaretier. Daarnaast geeft hij nog lezingen, schrijft boeken, regisseert, maakt ieder jaar naast zijn reguliere voorstellingen een oudejaarsconference, enz; kortom, een echte duizendpoot.

Zaterdagavond trakteerde hij ons op liedjes, gedichten, grappen en verhaaltjes. Soms hilarisch, soms verstillend en aanzettend tot nadenken, soms aanstekelijk waardoor de bezoekers spontaan (of minder spontaan daartoe aangezet door Arie...) meezongen of meeklapten. Bij tijd en wijle waren de lachsalvo's niet van de lucht maar ook werd het soms stil en dobberden de gedachten als een eenzaam klompje op het water...

Aangezien lachen gezond is, heeft deze avond dankzij Arie Vuyk ongetwijfeld een positief effect gehad op de gemiddelde leeftijd in de Hilversumse Meent.

Vrijwel zonder uitzondering waren de bezoekers enthousiast over de voorstelling waardoor er ook veel viel na te praten en het nog tot sluitingstijd heel gezellig bleef.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent