Jeugd

Het kinder- en jeugdwerk in de wijk wordt uitgevoerd door welzijnsorganisatie Versa in samenspraak met de Stichting Hilversumse Meent. Jeugdwerkster Christine Schenkel organiseert en coördineert het jeugdwerk in de wijk en is tevens verantwoordelijk voor het kinderwerk.

Kindermiddag

Wekelijks vindt de ‘KinderMiddagMeent’ plaats in de Kruisdam voor kinderen van  4 t/m 9 jaar. Tijdens deze middag worden er allemaal leuke en gezellige activiteiten georganiseerd. Deelname is gratis. Voor meer informatie klik je hieronder op de knop Kindermiddag.

KINDERMIDDAG

Tieners & Jongeren

Zowel voor tieners (8 t/m 14 jaar) al voor jongeren (15 t/m 21 jaar) zijn er ook vele activiteiten. Het jeugdwerk organiseert creatieve, sportieve, educatieve en wijk verbindende activiteiten, gericht op ontwikkeling van talenten, sociale vaardigheden, participatie en plezier. Het jeugdwerk werkt behalve vanuit het wijkcentrum en WEB035 ook op straat.
Alle activiteiten zijn terug te vinden in het menu onder Agenda. Bekijk de flyer van Jeugdwerk door te klikken op de knop hieronder.

FLYER JEUGDWERK

Voor vragen of informatie over de activiteiten, neem contact op met Christine Schenkel via de mail cschenkel@versawelzijn.nl of mobiel 06-52322318

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent