Home > Welzijn & Zorg > Meent Mobiel

Ontdek de MeentMobiel: De Rit naar Vrijheid!

De MeentMobiel is niet zomaar een vervoersmiddel; het is een revolutie in mobiliteit voor onze senioren! Met trots aangedreven door de Stichting Gouden Handen en ondersteund door de vier vooraanstaande zorgverleners - Amaris, Inovum, Hilverszorg en Vivium - is dit initiatief tot leven gekomen dankzij de genereuze bijdragen van onze sponsoren.

Vanaf juni zet de MeentMobiel zich in beweging. Deze milieuvriendelijke elektrische wagen is speciaal ontworpen voor veilig personenvervoer en staat klaar om onze minder mobiele ouderen te verbinden met de gemeenschap. Of het nu gaat om een gezellige clubmiddag, een bezoek aan de winkel of de bibliotheek, de MeentMobiel maakt het mogelijk. Let wel, we blijven dicht bij huis; het ziekenhuis valt helaas buiten onze route.

Hoe kun je helpen?

  1. Word Chauffeur: Heb je een rijbewijs en een hart voor ouderen? Wij zoeken vrijwilligers die een dagdeel willen besteden aan het vervoeren van onze senioren. Jouw bijdrage maakt het verschil! Aanmelden kan via de knop hieronder.
  2. Telefonisten Gezocht: Ben je communicatief vaardig en help je graag anderen? Meld je aan als één van onze telefonisten en word het vriendelijke stemgeluid van de MeentMobiel.
  3. Logo-Wedstrijd: We zijn op zoek naar een creatief en herkenbaar logo voor de MeentMobiel. Laat je creativiteit de vrije loop en stuur jouw ontwerp in voor 1 juni via onze website. De winnaar ontvangt eeuwige roem!

Sluit je aan bij onze missie om de wereld een stukje toegankelijker te maken voor onze gewaardeerde ouderen. Samen brengen we beweging in de Meent!

AANMELDEN ALS VRIJWILLIGER

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent