Home > Welzijn & Zorg > Informatiepunt

Informatiepunt Welzijn & Zorg

Het Informatiepunt helpt u verder

Heeft u vragen over een brief van de gemeente of over hulp bij zorg? De vrijwilligers van het Informatiepunt Welzijn & Zorg staan voor u klaar! Zij kijken samen met jou waar, door wie en hoe je het beste geholpen kunt worden.

Het Informatiepunt Welzijn & Zorg is op dinsdagen open van 10:00 - 12:00 uur in wijkcentrum De Kruisdam. Iedere Meentbewoner kan er kosteloos terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van welzijn en zorg. Dit kan bijvoorbeeld gaan over (huishoudelijke) hulp, vervoer, parkeren of zorg voor een zieke partner,. Maar ook met vragen over bijvoorbeeld woningaanpassing, inkomen, dienstverlening van de overheid of de Voedselbank kunnen zij een helpende hand bieden.

Je hoeft er niet alleen voor te staan. Aarzel niet en kom gerust eens langs in het wijkcentrum. Het informatiepunt staat er elke dinsdagochtend!

Bereikbaarheid

Geopend: iedere dinsdag van 10:00 - 12:00 uur in wijkcentrum De Kruisdam.
Buiten de openingstijden kun je contact opnemen met het informatiepunt via email (informatiepuntwenz@hilversumsemeent.nl) of telefoon (035-6980040).

STUUR EMAILBEL 035-6980040

Vrijwilligers Informatiepunt en Meentbewoners voor Meentbewoners

Deze zeven energieke, vrolijke vrouwen zijn de drijvende krachten en onmisbare steunpilaren.
Alle zeven zijn beurtelings aanwezig bij het Informatiepunt Welzijn & Zorg. 

Het Informatiepunt Welzijn & Zorg helpt u verder

Staand v.l.n.r.: Greet Veldkamp, Eppie Diepeveen, Veroni van Rijswijk en Marie-José Joosten. Zittend v.l.n.r.: Riny v.d. Broek, Maria van Leeuwen en Ria Leurs.
Riny v.d. Broek en Ria Leurs zijn tevens coördinatoren voor Meentbewoners voor Meentbewoners.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent