Home > Wijkcentrum De Kruisdam

Openingstijden Wijkcentrum
Maandag 09:00-23:00
Dinsdag 09:00-23:00
Woensdag 09:00-23:00
Donderdag 09:00-23:00
Vrijdag 09:00-17:00
Buiten de genoemde tijden is
opening op aanvraag en reservering.

In het wijkcentrum de Kruisdam worden diverse activiteiten, cursussen evenementen en bijeenkomsten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld: dansles voor kinderen,  koersbal voor 50+ers, gymnastiek/aerobics voor dames, knutselmiddag voor kinderen, biljarten, de jaarlijkse Pietenmiddag en de maandelijkse Bijna Weekend Borrel. Van maandag t/m vrijdag kunnen wijkbewoners en bezoekers ’s avonds na de activiteit gezellig naborrelen aan de bar. In het weekend is het wijkcentrum open als er activiteiten of evenementen worden georganiseerd. Dit verschilt per week.

Deze voorziening is opgezet en door vrijwilligers uit de Meent. Het wijkcentrum moet een huiskamer van de wijk zijn, waarin alle leeftijdsgroepen zich thuis voelen en elkaar kunnen ontmoeten. Zo worden er voor kinderen speciale kinderactiviteiten georganiseerd en kunnen ouderen uit de wijk nieuwe contacten op doen en bestaande onderhouden.

Een ruimte in het wijkcentrum is – naargelang het specifieke doel – te huren of te gebruiken.

Verhuur

Ben je op zoek naar een ruimte voor een bijeenkomst, vergadering of presentatie? In het wijkcentrum beschikken wij over ruimtes van verschillende grootte: 10 in totaal variërend van 8 tot 113m2.

In het gebouw is gebruik van Wifi mogelijk. Tevens is eventueel een beamer, geluidsinstallatie en laptop aanwezig.

VERHUURTARIEVEN
ALGEMENE BEPALINGEN

 

Reserveren

Het reserveren van de ruimten in het wijkcentrum kan eenvoudig door het invullen van het formulier.

Voor nadere informatie over de ruimtes en beschikbaarheid kun je contact opnemen met de beheerder via onderstaand emailadres en telefoonnummer:
E: verhuur.wc@hilversumsemeent.nl
T: 035 - 693 2206

RESERVERINGSFORMULIER

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent