Home > Welzijn & Zorg > Senioren Eetcafé

Als Meentbewoner van 60+ kunt u eens per maand - op een vrijdag - een bezoek brengen aan het Senioren-eetcafé. De Kruisdam wordt dan omgebouwd tot “restaurant” en wij bieden u een driegangen menu aan (met kerst en bij bijzondere gelegenheden vier gangen).

Logo eetcafe met HilversMeent 300.jpg

Het senioren eetcafé is in 2008 begonnen  als ontmoetingsplaats voor 60-plussers uit De Meent. 1x per maand op vrijdag om 13.00 uur serveren we een drie-gangen maaltijd. De grote zaal in De Kruisdam wordt dan door onze vrijwilligers omgebouwd tot een gezellig restaurant. Vanaf 12.15 uur bent u welkom voor een drankje en een praatje vooraf.

We proberen de prijs zo laag mogelijk te houden - momenteel € 10,00 voor een diner bestaande uit soep, hoofdgerecht en nagerecht (met Kerst en bij bijzondere gelegenheden wat duurder). De hoofdmaaltijd komt uit de keuken van het Larense Theodotion (Amaris Zorggroep). Soep en nagerecht worden altijd in eigen beheer bereid. Soms koken we alles zelf.

Nieuwe gasten krijgen het eerste drankje van ons en ook het kopje koffie of thee na. Als er plek is zijn ook gasten van buiten De Meent welkom. Als u niet in de Meent woont, geef u gerust op, maar we weten pas dinsdag van tevoren of er plaats voor u is. U wordt gebeld als het niet doorgaat.

Aanmelden

Meldt u zich wel van tevoren aan. De aanmeldformuliertjes vindt u op de bar in het wijkcentrum. Inleveren in de groene brievenbus op de bar of in de bruine brievenbus buiten. Let op de uiterste inleverdatum. Natuurlijk houden we rekening met diëten. Ook met een lactose-intolerantie, diabetes of een glutenvrij dieet bent u van harte welkom. Geef het wel duidelijk aan s.v.p.
Mocht u zich wegens ziekte op het laatste moment moeten afmelden, dan brengen wij de maaltijd bij u thuis.

Noteer vast de data voor het hele seizoen: 15 september, 20 oktober, 17 november, 15 december, 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 21 juni
Aarzel niet, kom gezellig eten, wij kijken uit naar uw komst.

Wil van Goch, coördinator 
T: 06-21416689

 

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent