Home > Activiteiten > Meent Cultureel > Huisband met hobbels

Huisband met hobbels

Huisband met hobbels

Op 6 maart gaf onze huisband The Radiotown Jazzband weer een spetterend optreden, zoals wij dat van ze gewend zijn. Helaas heeft de band afscheid moeten nemen van Peter Heyen, de kornettist. Hij zat wel in de zaal en genoot zichtbaar. Zijn plaats wordt nu ingenomen door Hans Verheul, met fantastisch koperwerk. De zaal zat weer vol als vanouds.

Voor het eerst sinds ze bij ons spelen werd het een optreden met wat hobbels. Halverwege ging hun versterker in staking. Maar Meent Cultureel zou MC niet zijn als wij niet meteen een oplossing konden bieden. Sybrand heeft een prachtige versterker thuis staan. Zodra die was opgehaald en aangesloten, kon de voorstelling verder. De band wierp wel voortdurend jaloerse blikken op dat apparaat.
Even later stond er ineens een mijnheer in de zaal, met wat leek op een doos spijkers. Dat bleken onderdelen voor reparatie van de klarinet van Dick van der Maat. Ook het probleem met een van de klepjes op zijn instrument werd in een oogwenk opgelost.

Tot overmaat van ramp moest The Radiotown Jazzband ons ook nog melden dat het geplande optreden van 27 maart helaas moest worden afgezegd. Wij zoeken een oplossing.

En toen iedereen al lang huiswaarts was bleek de mooie banner van de band nog bij ons in de hal te staan.
Het was een wilde, maar prachtige middag. Voor herhaling vatbaar.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent