Dansgroep Layla

Dansgroep Layla

Layla is een enthousiaste internationale volksdansgroep onder leiding van Giel Herben. De groep bestaat uit circa 30 leden. Al vele jaren komen zij iedere maandagmorgen van 9:45 tot 11:30 uur bij elkaar om de spreekwoordelijke sterren van de hemel te dansen! Er wordt wekelijks gedanst van september t/m mei.

‘Layla’ is een oude Israëlische parendans en staat voor samen dansen en samen genieten van klanken. Daarom is deze dans lang geleden al gekozen als naam voor de dansgroep.

Weet je niets van volksdansen? Kom gewoon proberen! Volksdansen is namelijk vooral doen, bewegen op het ritme van muziek uit verre of minder verre windstreken. En iedereen kan het leren. Met enthousiasme en een klein beetje maatgevoel lukt het jou ook!

Layla is een bijzonder warme groep, waarin de sociale contacten gekoesterd worden. Giel Herben is naast een goed dansdocent vooral een verbindende figuur. Hij is een echte sfeermaker met aandacht voor iedereen. Geen, weinig of veel ervaring, het maakt niet uit. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een ochtend mee te doen en sfeer te proeven.

Dus, heb je maandagmorgen vrij en behoefte aan wat extra beweging en gezelligheid? Kom langs bij Layla! Wil je meer weten, neem dan contact op met het bestuur via dansgroeplayla@gmail.com.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent