Home > Evenementen > Carmen Gomez sings Ray Charles

Carmen Gomez sings Ray Charles

28 september 2020 - 10 oktober 2020
Carmen Gomez sings Ray Charles

Zaterdag 10 oktober kruipt Carmen Gomes bij ons in de Kruisdam in de huid van Ray Charles. Samen met haar band doet ze een greep uit de mooiste, meest swingende en succesvolle songs van dit muzikale genie, balancerend op de rand van Soul, Jazz en Blues.
Carmen Gomes Inc. brengt het verhaal van deze opzienbarende zanger en componist in een wervelend concert waarin zijn grootste hits afgewisseld worden met obscure juweeltjes.

Songs als 'Hallelujah, I just love her so', 'Georgia on my mind", 'I got a woman', 'Unchain my heart', 'Drown in my own tears', 'Let the good times roll' en 'Leave my man alone' en meer van de Genius of Soul.

Carmen Gomes zang, Folker Tettero gitaar, Bert Kamsteeg drums en Peter Bjornild contrabas.

Carmen Gomes won het Nederlands Jazz Vocalisten Concours en de "Singer of the Year Award" bij het Concours van het Breda Jazz Festival. Ze maakte opnames met het Metropole Orkest, speelde op het North Sea Jazz Festival, het Yokohama jazz festival in Japan, Copenhagen Jazzfestival en trad o.a. op met Louis van Dijk en Eric Vloeimans, Rob de Nijs, Angela Groothuizen en het Goede Doel. Carmen Gomes Inc. heeft diverse theatertournees gemaakt en 12 albums uitgebracht.
Een initiatief van Meent Cultureel
Wij houden ons aan de corona-richtlijnen.
Aanmelden vóór 3 oktober met het formulier dat je kan vinden in Je Meent Het, in de Kruisdam, in de zuil in het winkelcentrum of op de website van de Stichting, hilversumsemeent.nl.
 

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent