Home > Evenementen > Energiemarkt geannuleerd

Energiemarkt geannuleerd

28 september 2020 - 3 oktober 2020
Energiemarkt geannuleerd

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd!

Vooruitlopend op de Nationale Klimaatweken van 12 oktober tot 6 november, organiseert de Stichting Hilversumse Meent als partner van de Werkgroep Meent Aardgasvrij een Energiemarkt.

De Energiemarkt vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 11:00 tot 15:00 uur in en rond wijkcentrum de Kruisdam. 

Op de Energiemarkt zijn verschillende dingen te zien en te doen. Zo is er een showroom van het Duurzaam Bouwloket voor bouwkundig advies, worden er flensjes gebakken op een inductiekookplaat, staan er energie coaches klaar om advies te geven en is er een echte escapebus. 

 

Daarnaast worden er huisbezoeken aan voorbeeldwoningen in de wijk georganiseerd om inspiratie op te doen en presenteert de Werkgroep Meent Aardgasvrij staalkaarten voor de verschillende woningtypen in de wijk. De Energiemarkt is grotendeels buiten bij de Kruisdam, maar er wordt uiteraard wel rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Dit betekent dat er overal anderhalve meter afstand van elkaar wordt gehouden en er een looproute wordt aangegeven met tape. Daarnaast geeft deze tape aan hoeveel mensen er tegelijk bij een marktkraam kunnen staan. 

Ook zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de escapebus en de huisbezoeken. 

Geef je daarom van tevoren op door een mailtje te sturen naar ceendenburg@planet.nl voor 1 oktober!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent