Home > Evenementen > Kruisdam heropeningsdagen

Kruisdam heropeningsdagen

5 - 12 september 2020
Wijkcentrum De Kruisdam
Kruisdam heropeningsdagen

De zomer van dit jaar is er één die we ons lang zullen heugen. Het was de afgelopen maanden vooral stilletjes voor de regelmatige bezoekers van ons wijkcentrum. Daar komt gelukkig verandering in. Het wijkbestuur heeft besloten om vanaf september de deuren weer verantwoord te openen. Om elkaar weer eens gezellig te ontmoeten worden er in september twee bijzondere dagen georganiseerd.

Zaterdag 5 september
Op zaterdag 5 september zijn de kinderen tussen 13:00 en 17:00 uur welkom op het plein bij de Sterrenwachter. Daar kunnen zij meedoen aan oudhollandse spelletjes zoals ringwerpen, hoedje wip, spiegel schrijven, blik werpen, sjoelen en trekbiljart. Voor koelbloedige kids wacht de strijd met de bibberspiraal. Ouders en andere volwassenen kunnen intussen gezellig met buurtgenoten bijpraten bij koffie of thee. Dit alles geldt bij goed weer. Is het regenachtig: dan is het wijkcentrum een goed alternatief.

Vanwege het gebrek aan interesse is besloten
de onderstaande bingo van 12 september te annuleren.

 

Op zaterdag 12 september...
... worden de heropeningsactiviteiten vervolgd met een kinderbingo en een eenvoudige bingo voor volwassenen. Voor de beide bingo's is reserveren verplicht. Inschrijven is vanaf nu mogelijk bij de bar in de kruisdam. Dit kan tot vrijdagavond. Er liggen inschrijfformulieren klaar. Graag wel even een eigen pen meenemen vanwege de omstandigheden.

Entree
Kosten per bingokaart: 1 euro. Graag gepast betalen op 12 september bij de bingo zelf of via een aanwezige tikkie.

Vanaf 5 september is het mogelijk te registeren voor de kinder en volwassen bingo op 12 september. Dit kan bij de consumpties bij de spellen op het sterrenwachter plein.

Let op:

  • Registratie wordt bevestigd via mail of telefoon. Pas na bevestiging is de reservering definitief.  
  • Het aantal plekken is beperkt en wij kunnen mogelijk niet iedereen toelaten.
  • Het betreft een eenvoudige bingo, voor de gezelligheid. Er zijn geen grote prijzen en geen geldprijzen. 

In verband met eventuele actuele ontwikkelingen kan het zijn dat er activiteiten worden afgelast. Houdt daarom te allen tijde de website in de gaten voor de meest recente informatie.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent