Home > Evenementen > Meent Cultureel Festival

Meent Cultureel Festival

23 september 2023
Wieltjesplein - Hilversumse Meent
Meent Cultureel Festival

Na een succesvolle eerste editie in 2022 opent Meent Cultureel het nieuwe seizoen in de Hilversumse Meent wederom met een fantastisch muziekfestival op het Wieltjesplein. Er komen 3 totaal verschillende bands dus voor ieder wat wils en vooral… veel plezier en gezelligheid.

Op zaterdag 23 september om 12:00 uur starten Boris van der Lek and the JazzFluencers met lekker swingende jazz; een ode aan de Ben Webster en Harry ‘Sweets’ Edison. Om 14:00 uur volgt Fritzqo, de coverband uit Almere die pop- en rocknummers spelen van de jaren 80/90 tot heden. En we eindigen de middag vanaf 16:00 uur met de warme (of hete?) Afrikaanse klanken van Wendy Kimani and the Congo Beachclub die eerder dit jaar de Kruisdam al op zijn kop hebben gezet.

Het belooft weer een geweldige middag te worden. Uiteraard is er eten en drinken te krijgen en zal de IJSBROMMER aanwezig zijn. Ook aan de kinderen is gedacht met 2 prachtige attracties!

De toegang is GRATIS. Consumpties reken je af met festivalmuntjes die uitsluitend met PIN aan de kassa verkrijgbaar zijn.

We hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen bij deze mooie buitenactiviteit van Meent Cultureel

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent