Home > Evenementen > Meent Maak je Mooi - Najaar 2021

Meent Maak je Mooi - Najaar 2021

2 - 3 oktober 2021
De Kruisdam
Meent Maak je Mooi - Najaar 2021

Jaar 7, editie 11

We zijn inmiddels enthousiast van start gegaan met het organiseren van het evenement MMJM, dat gepland staat in het weekend van 2 en 3 oktober. We hopen en gaan ervan uit dat het deze keer door kan gaan, maar alles hangt af van de dan geldende Corona-regels. De opzet van de ruilbeurs is onveranderd, maar voor wie onze ruilbeurs nog niet kent leggen we het nog even uit.

Dameskleding die je niet meer draagt, maar nog goed genoeg is voor een 2e ronde, mag je gewassen inleveren op zaterdag 2 oktober van 12.00 – 15.00u in de Kruisdam. Dit is ons enige inname moment! We willen goede spullen aan kunnen bieden, dus zullen daar bij inname kritisch naar kijken. Kinderkleding vanaf maat 80 en speelgoed (compleet en in goede staat) mag je ook inbrengen. Voor alles wat je inbrengt geldt dat het schoon en vrij van (rook)luchtjes moet zijn. Bij inbreng krijg je van ons een “jurkje” met daarop het aantal ingebrachte items, onderverdeeld in dameskleding, kinderkleding, speelgoed. Zondag 3 oktober van 13.00 – 15.00u is de ruilbeurs in de Kruisdam open. Dameskleding ruilen tegen dameskleding, kinderkleding tegen kinderkleding. Anders kost het € 2,00 per item.

Als je houdt van mode, 2e kans-kleding, vintage, duurzaam en recyclen doe dan mee met onze ruilbeurs. Ook als je zelf niets inbrengt ben je van harte welkom. Wat je dan uitkiest kost slechts € 2,00 per stuk en het is dus een leuke kans om jezelf weer eens in een ander rokje/jurkje/jasje te steken!

We kijken ernaar uit om jullie eindelijk weer te ontmoeten op MMJM op 2/3 oktober a.s.!

Meike, Conny en Ellen

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent