Home > Evenementen > Pianist Casper Vos speelt Mompou

Pianist Casper Vos speelt Mompou

28 september 2020 - 18 oktober 2020
Pianist Casper Vos speelt Mompou

De Nederlandse pianist Caspar Vos (1988) speelt op zijn nieuwe album Restart werk van de Catalaanse componist Frederic Mompou (1893-1987). Vos werd gegrepen door de totale rust in het werk van de componist. "Bij Mompou zit je direct middenin de kern, elke noot ligt onder een vergrootglas en eist volledige aandacht. Je zit gelijk in je gevoel en dat is voor iemand als ik best even wennen."

Casper Vos begon zijn pianostudie bij Frank Peters aan het ArtEZ Conservatorium. Hij vervolgde deze bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde zijn masterdiploma cum laude. Vos gaf concerten in heel Europa en soleerde in pianoconcerten van Mendelssohn, Poulenc en Prokofjev. Regelmatig speelt hij samen met musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. Voor de Dutch Classical Talent Award speelde hij zijn unieke 'programma zonder programma' en won de talentprijs.

Zondag 18 oktober in De Kruisdam, Hilversumse Meent Entree € 3,-
Aanvang 14.30 uur Zaal open om 14.00 uur

Een initiatief van Meent Cultureel
Wij houden ons aan de corona-richtlijnen.
Aanmelden vóór 16 oktober met het formulier dat je kan vinden in Je Meent Het, in de Kruisdam of op de website van de Stichting hilversumsemeent.nl.
 

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent