Home > Evenementen > Sanne & Sara 2 harpen

Sanne & Sara 2 harpen

19 februari 2023
De Kruisdam
Sanne & Sara 2 harpen

Weet jij ook niet altijd wat je moet doen in het leven? Wie je bent of waar je mee bezig bent? Heb je soms twijfels of weet je juist wel wat je wilt? Harpduo Sanne&Sara is op zoek naar het antwoord op deze vragen. Ze nemen je mee in deze zoektocht tijdens hun allereerste eigen voorstelling: 'Alles begint met een A: Zoektocht naar Acceptatie'! In deze voorstelling komen zowel bekende, als minder bekende stukken voorbij; Sanne&Sara spelen zelfs twee wereldpremières! De muziek wordt afgewisseld met theatrale scènes: serieus, maar zeker met een schep humor. 'Alles begint met een A' is een unieke, theatrale concertbeleving die je niet wilt missen!

Sanne&Sara zijn sinds 2018 een harpduo, bestaande uit Sanne Bakker en Sara van den Brink. Na een succesvolle deelname aan het Prinses Christina Concours Noord begin 2019, hebben zij concerten gegeven op diverse locaties. Sanne&Sara hebben daarnaast gespeeld op festival Tweetakt in Utrecht en verscheidene lunchconcerten verzorgd, onder andere in de Nieuwe Kerk in Den Haag. In seizoen 2019/2020 en 2020/2021 speelden zij meerdere keren in de Kamermuziekserie van het Noord Nederlands Orkest. Ook zijn zij door Omroep Gelderland benaderd om onderdeel uit te maken van Podium Kabam. Hiervoor hebben zij onder andere een videoclip opgenomen. In 2021 waren zij prijswinnaar op het Kamermuziek Concours Gelre waarna ze masterclasses volgden van pianoduo Beth&Flo en harpduo Duo Bilitis. In 2022 waren Sanne&Sara te gast als Jonge Helden bij Podium. Ze hebben grote ambities voor in de toekomst. Ze treden met hun duo buiten de gebaande paden en zetten de harp in een nieuw daglicht met hun moderne muziek.
Sanne (1999) heeft de Bachelor Docent Muziek en de Bachelor Klassiek Harp afgerond aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle. Haar bachelor volgde zij bij Manja Smits, tegenwoordig volgt zij haar Master Harp bij Sylvain Blassel aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Sara (2002) is in 2020 op het ArtEZ conservatorium begonnen met haar Bachelor Klassiek Harp bij Manja Smits, na hier 3 jaar de Jong Talentklas en de Vooropleiding te hebben gevolgd.

19 februari 2023
De Kruisdam
Entree € 5,-- p.p.
Aanvang 14:30 uur
Zaal open 14:00 uur

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent