Home > Evenementen > Wiebke & les Garcons

Wiebke & les Garcons

26 juni 2022
De Kruisdam
Wiebke & les Garcons

Bekend en toch helemaal nieuw!

De meesten van hen waren al eens eerder bij ons. Nu als seizoensafsluiter in een hele nieuwe bezetting: met hun programma "Eau de Chansons" nemen Wiebke & Les Garçons je mee in een wervelwind vol Franse muziek, met bloemige noten en een geur van Parijs, sigaretten, rode wijn en slapeloze nachten. Een geur vol herinneringen aan liefde en vreugde, aan woede en verdriet, soms respectloos en provocerend, dan weer lieflijk en fruitig. Een geur die past bij elke francofoon of francofiel ...

Wiebke Bonnet groeide op in Parijs en laat zich graag inspireren door de prachtige teksten en tijdloze melodieën van vocale grootheden zoals Jacques Brel en Claude Nougaro, Barbara en Edith Piaf, Charles Aznavour en Serge Gainsbourg, of Françoise Hardy en Jacques Dutronc. Daarnaast spelen Wiebke & les Garçons ook eigen werk.

De originele arrangementen van Marcel, met invloeden uit jazz, pop en Latin, geïnterpreteerd door vier rasartiesten, zorgen voor een onvergetelijke Franse middag. Wiebke, Marcel, Jean-Louis en Franc brengen je in een oogwenk naar Parijs ... je hoeft niet eens de Thalys te pakken.

Zondag 26 juni om 14.30 uur in de Kruisdam
Entree € 5,-

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent