Home > Nieuws > 30-jarig jubileumconcert kamerkoor "Common Comm...

30-jarig jubileumconcert kamerkoor "Common Commotion"

15 mei 2019

De Romeinen komen!

Bijzonder voorjaarsconcert in de Grote Kerk in Hilversum.

Het Hilversumse kamerkoor "Common Commotion" geeft samen met collega-kamerkoor "CaroCoro" uit Rome, een historisch concert in de Grote Kerk aan de Kerkbrink te Hilversum. Met deze grootse aanpak viert Common Commotion haar 30-jarig jubileum. Het concert wordt gegeven op vrijdag 17 mei 2019 en het begint om 20:00 uur.

Op het programma staan klassieke stukken van onder meer Brahms en Mendelssohn en bewerkingen van volksmuziek uit Italië, Spanje en Latijns Amerika. De leiding over het concert, waarin de koren zowel gezamenlijk als ieder afzonderlijk zullen zingen, is in handen van de beide dirigenten: Alexandra d'Espinoza uit Hilversum en Eduardo Notrica uit Rome.

Beide dirigenten zijn afkomstig uit Argentinië. Zij leiden in respectievelijk Nederland en Italië verschillende koren en ze hebben beiden een lange reeks van concerten op hun naam staan. Zij die eerder een concert van Common Commotion bijwoonden, weten dat een levendige avond gegarandeerd is. En deze keer wordt het concert zeker een sfeervol muzikaal feest!

Common Commotion werd 30 jaar geleden opgericht in de Hilversumse Meent. De zangroep heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een ervaren kamerkoor met 24 enthousiaste zangers, de laatste vijftien jaar geïnspireerd en geleid door Alexandra d'Espinoza. Ieder jaar treedt het koor verschillende keren op, in Hilversum, maar ook daarbuiten.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Hilversum en door MWM advocaten.

Vormgeving van poster en flyers was in handen van riannevanduin.nl
Kaarten € 10,00 zijn verkrijgbaar via deromeinenkomen@gmail.com of bij Marjan Kwant: 06 44 23 24 44 of 035 694 66 50.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent