Home > Nieuws > 50 jaar Hilversumse Meent en 600 jaar Hilversum...

50 jaar Hilversumse Meent en 600 jaar Hilversum. Tijd voor een Feestje!

14 maart 2024
50 jaar Hilversumse Meent en 600 jaar Hilversum. Tijd voor een Feestje!

Op 15 maart is het 50 jaar geleden dat de eerste bewoners van de Hilversumse Meent de sleutels overhandigd kregen. Daarnaast viert de stad Hilversum haar 600-jarig bestaan. Reden genoeg dus om van 2024 een feestjaar te maken!

Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt. Het idee is om elke maand iets te organiseren; zowel nieuwe als bekende evenementen worden aangegrepen om het extra feestelijk te maken.

De aftrap

Om deze mijlpaal te vieren, organiseren we op zaterdag 16 maart een speciale dag vol festiviteiten. We beginnen de dag met de opening van de foto-expositie "Hilversumse Meent in Beeld". Deze expositie toont de prachtige beelden van onze mooie wijk met foto’s van nu. Het belooft een inspirerende ervaring te worden waarin je de Hilversumse Meent ziet door de ogen van leden van fotoclub De Beeldjagers. Ondertussen kan je genieten van een hapje en een drankje.

Omdat de Hilversumse Meent in de jaren 70 is gebouwd, willen we 's avonds het feest voortzetten met een spetterend openingsfeest met het thema "Saturday Night Fever". Trek je beste disco-outfit aan en bereid je voor op een avond vol dans, muziek en plezier. We hebben een geweldige DJ ingehuurd die je favoriete hits uit de jaren 70 zal draaien, dus je kunt je dansmoves laten zien op de dansvloer.

We zouden het fantastisch vinden als je aanwezig kunt zijn om samen met ons deze speciale gelegenheid te vieren. Het is een geweldige kans om oude vrienden te ontmoeten, nieuwe mensen te leren kennen, herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te creëren.

Datum:   zaterdag 16 maart
Tijd:   15:00-17:00 uur: opening foto-expositie "Hilversumse Meent in Beeld"
  19:30-23:30 uur openingsfeest Saturday Night Fever
Locatie:   Wijkcentrum de Kruisdam
Dresscode:   Saturday Night Fever (disco-outfit)

We kijken er naar uit om samen met jou een onvergetelijke dag te beleven ter ere van het 50-jarig bestaan van de Hilversumse Meent!

Hartelijke groet,

Team A&E
Wijkorganisatie Stichting Hilversumse Meent

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent