Home > Nieuws > Aankondiging Sinterklaas 2021 - aangepaste intocht

Aankondiging Sinterklaas 2021 - aangepaste intocht

16 november 2021

Hallo lieve kinderen jong en oud uit de Hilversumse Meent,

Hier een bericht van de Sint, want er is goed nieuws te melden...
Vorig jaar was een intocht met de boot door Covid helaas niet mogelijk en moesten wij aankomen in de Hilversumse Meent met de intochtbus. Ook dit jaar kunnen we uiteindelijk niet per boot arriveren, maar wij komen nog wel naar de Hilversumse Meent.

Zoals het er nu naar uitziet, komen wij dit jaar bij jullie huis langs. Met een speciale optochtautos rijden wij door de wijk met muziek en hoop jullie allemaal te mogen ontmoeten, de kinderen, papa’s, mamma’s, opa’s en oma’s. En ik kan jullie vertellen dat ik en mijn Pieten daar meer dan ooit naar uitkijken.

Zaterdag 20 november tussen 17:00 en 18:00 uur rijden wij door de wijk en wij hopen dat jullie er dit jaar allemaal weer zijn om ons te verwelkomen. Wij zouden het leuk vinden als jullie langs de route staan met mooie lichtjes of lampionnen! Let goed op de muziek en de blauwe zwaailichten, zodat je weet dat wij eraan komen!

Hoe wij gaan rijden door de wijk is te zien op de afbeeldingen onderaan dit bericht. Houdt deze website in de gaten voor de laatste berichten en updates.

Wij hebben er heel veel zin in! Graag tot dan!!cropped-handtekeninsint-klein-links-1.png

Route door de Hilversumse Meent:

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent