Home > Nieuws > Beleef de Grand Prix van Japan met een ontbijt!

Beleef de Grand Prix van Japan met een ontbijt!

14 september 2023
Beleef de Grand Prix van Japan met een ontbijt!

Beste Formule 1 enthousiastelingen en iedereen die graag met ons een onvergetelijke race-ochtend wil beleven,

Op zondagochtend, 24 september, om 7:00 uur is het moment waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken: de Grand Prix van Japan! En jullie kunnen dit spektakel opnieuw met ons, Lars en Alie, beleven in het hart van de Hilversumse Meent - wijkcentrum De Kruisdam.

Nu begrijpen we dat jullie vroeg uit de veren moeten, maar maak je geen zorgen, we hebben iets speciaals voor jullie in petto. Hoe klinkt een heerlijk ontbijt om de dag mee te beginnen? Denk aan een perfect gekookt eitje, een knapperige croissant, de keuze tussen een smakelijke witte of bruine pistolet, verrukkelijke jam, een plakje heerlijke ham of kaas, en jouw favoriete ochtenddrankje: koffie, thee of een verfrissend glas jus d’orange.

Voor slechts € 5,00 kun je van dit ontbijt genieten. En voor degenen die de dag met een vleugje luxe willen beginnen, bieden we een champagneontbijt aan voor slechts € 7,50. We hebben minimaal 10 inschrijvingen nodig om dit smakelijke ontbijt te kunnen serveren. Vergeet niet om je uiterlijk vrijdag 22 september om 12:00 uur in te schrijven, via onderstaande knop:

INSCHRIJVEN ONTBIJT

Maar wacht, misschien wil je gewoon gezellig de race met ons meemaken zonder ontbijt? Natuurlijk kan dat ook! De deuren van de zaal gaan al om 6:30 uur open, en zoals altijd is de toegang gratis.

Laten we hopen op een race met iets minder regen dan vorig jaar en een adembenemend spektakel op het circuit. We kunnen niet wachten om dit met jullie te delen.

Hopelijk tot de 24e!

Jullie Formule 1 Team,
Hugo, Lars en Alie

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent