Home > Nieuws > Bestuurswisseling

Bestuurswisseling

5 juni 2019
Bestuurswisseling

Wisseling bestuur Stichting Hilversumse Meent

In de wijkvergadering van dinsdag 4 juni is op feestelijke wijze afscheid genomen van de bestuursleden Cees Kuijlaars, (wnd voorzitter), Jaap Diepeveen (secretaris) en Kees van der Veldt (penningmeester). Ook Bert van den Broek die een half jaar eerder was gestopt werd in het huldeblijk betrokken. Puck Zijlstra dankte hen met waarderende woorden, bloemen en een geschenk namens de wijkorganisatie voor hun grote inzet en vele verdiensten. Naast haar persoonlijke dank voor de goede samenwerking bracht onze buurtcoödinator Ute Hoogeveen tevens de grote waardering over van het college van b en w en overhandigde alle vertrekkende bestuursleden bloemen, een geschenk en daarbij een aan ieder persoonlijk gerichte brief van burgemeester Broertjes en wijkwethouder Jaeger.

V.l.n.r. Jaap, Cees, Bert en Kees

Wijkwethouder Jaeger kon niet bij het afscheid aanwezig zijn maar had wel een persoonlijke videoboodschap: https://youtu.be/mSXZzwMnzpg

Tevens werd het nieuwe bestuursteam aan de vergadering voorgesteld, bestaande uit Puck Zijlstra, Kas Horstman, Freerk Teunissen, Johan Kremer, Bas Joustra en Ingrid van Oorschot. Binnenkort gaan zij de taken/portefeuilles onderling verdelen.