Home > Nieuws > Burgemeester Pieter Broertjes neemt afscheid va...

Burgemeester Pieter Broertjes neemt afscheid van de Meent

1 februari 2022
Burgemeester Pieter Broertjes neemt afscheid van de Meent

Vanaf juli 2011 was Pieter Broertjes onze burgemeester. Meer nog dan dát wilde hij burgervader zijn en was dat ook. Wie met hem te maken heeft kent hem als een betrokken, benaderbaar en aanspreekbaar mens. Beminnelijk in de omgang, maar zakelijk als het moest. In contacten ook geïnteresseerd naar wat je bezig hield en wat je deed. Hij was betrokken bij onze wijk en kwam hier graag. Hij was er -onder meer- altijd bij met de intocht van Sinterklaas, opende de Meentwerf, opende de kunstexpositie van Meentwerk, bezocht traditioneel het kerstdiner van het senioreneetcafé, wijdde onze AED’s in en bezocht het pleinburenfestival.

Afscheid in de Meent

Helaas beperkte bijeenkomst, maar u kunt het toch meemaken. Officieel zwaait Pieter Broertjes op 15 februari af als onze burgemeester. Wij weten dat veel Meentbewoners dat betreuren. Speciaal in enkele wijken wilde hij afscheid nemen. Ook in onze Meent, op 8 februari ’s middags. Eigenlijk zouden we iedereen daarvoor willen uitnodigen, maar vanwege Corona moet het helaas een heel beperkte bijeenkomst worden.

Livesteam in de Kruisdam

Maar u kunt er toch bij zijn! Op de website www.hilversumse meent.nl wordt op 8 februari via een livestream een deel van het afscheid in de Kruisdam uitgezonden.. Daar kunt u vanaf 15:15 uur meekijken en het afscheid live zien en horen. Ook achteraf kunt u de livestream overigens nog bekijken.
Link naar de stream: https://www.facebook.com/events/361002679360768/

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent