Home > Nieuws > De Andersons

De Andersons

18 mei 2022
De Andersons

Zaterdagavond 14 mei hadden we De Andersons te gast in de Kruisdam. Helaas speelden het mooie weer en de finale van het songfestival ons parten waardoor er slechts 22 bezoekers hebben kunnen genieten van hun werkelijk prachtige voorstelling 'Een Mooiere Wereld'. Deze is zo persoonlijk en werd met zoveel passie gebracht dat de boodschap heel herkenbaar was en ook echt 'binnen' kwam.

Aan de hand van de ervaringen van de jonge vader en moeder en de aan Astrid Lindgren gevraagde 'adviezen' kwamen Anna en Roel tot ontdekking hoe je tot een mooiere wereld kan komen met mooiere mensen en een mooiere directe omgeving. Heel herkenbaar voor jong en oud.

Van hun voorstelling hebben ze een prachtig multi-media boekwerk uitgegeven met de teksten van hun voorstelling, prachtige aquarellen van Charlotte L8 Lindberg en QR-codes naar de liedjes in prachtige instrumentale bezettingen en uiteraard gezongen door De Andersons zelf. Geen wonder dat dit na de voorstelling grif aftrek vond.

Zowel de bezoekers als Anna en Roel zelf hadden genoten van de avond. Ze verwachten in 2024 een nieuwe voorstelling te hebben en hebben nu al toegezegd dan weer naar onze Kruisdam terug te komen.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent