Home > Nieuws > De lijdensweg of: de Mattheüs-Passion

De lijdensweg of: de Mattheüs-Passion

29 maart 2021
De lijdensweg of: de Mattheüs-Passion

Voorlopig lijken we nog niet verlost van de corona lijdensweg. Naar aanleiding van de laatste berichten en persconferentie hebben we moeten besluiten om alle voorstellingen die tot de zomer gepland stonden te verplaatsen naar volgend jaar. Wat in het vat zit verzuurt dus niet. Dat is voorwaar een lichtpuntje.

Ook gaan we ervan uit dat in september zoveel mensen zijn gevaccineerd dat we weer wat zullen kunnen organiseren.

Samen met het SHM-bestuur zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken om het seizoen met een spetterend feest maar wel veilig te openen.

Verder wijzen we u nog graag op de livestream die we met Cajan Witmer gaan verzorgen op zaterdag 24 april om ca. 16.00 uur.

En mocht u nog wat troost willen putten uit de Lijdensweg die we in deze tijd gedenken/vieren dan zijn er deze week op radio en tv diverse uitvoeringen van de Mattheüs-Passion maar kunnen wij u ook de prachtige uitvoering van de Nederlandse Bachvereniging in de grote kerk te Naarden aanbevelen o.l.v. Jos van Veldhoven.

Deze is via bijgaande link te vinden op de site 'All of Bach' van de Bachvereniging: Matthäus-Passion - Bach (bachvereniging.nl)

(N.B.: heeft u een smart tv met youtube dan kunt u het adres ook invoeren op uw tv en mogelijk koppelen aan uw geluidsinstallatie)

Rest ons nog u een goede Pasen te wensen.

Met vriendelijke groeten 
Meent Cultureel
 

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent