Home > Nieuws > De MeentMobiel: Brengt Onze Ouderen Dichtbij

De MeentMobiel: Brengt Onze Ouderen Dichtbij

18 juli 2024
De MeentMobiel: Brengt Onze Ouderen Dichtbij

Vandaag is onze eigen Gouden Koets, de MeentMobiel, officieel van start gegaan! Het was een feestelijke gebeurtenis met vertegenwoordigers van alle betrokken partijen, wethouders, vrijwilligers en het bestuur van de SHM. We kijken ernaar uit om deze service te verlenen en de ouderen van onder andere Het Praathuis zijn enthousiast.

Voor wie het principe nog niet kent: vrijwilligers brengen ouderen en minder mobiele bewoners gratis naar verschillende bestemmingen in en om de Meent en halen ze ook weer op!

Belangrijke informatie

  • Reserveringen moeten minimaal een dag van tevoren worden gemaakt. Onze telefonist staat klaar van maandag t/m donderdag tussen 13.00-15.00 uur.
  • Bel 035-7855044 of maak online een afspraak via het reserveringsformulier.
  • Ritjes zijn mogelijk van maandag t/m donderdag: van 9.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur.
  • Voor vragen of opmerkingen kun je tijdens deze tijden bellen of een e-mail sturen naar meentmobiel@hilversumsemeent.nl.
    Let op: reserveringen kunnen niet via e-mail worden gedaan!

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek je de MeentMobiel pagina op onze website. Terug te vinden in het menu onder Welzijn & Zorg. Ga naar de pagina.

Zegt het voort!

We hebben al veel positieve reacties ontvangen over dit initiatief, maar zowel “klanten” als vrijwilligers zijn hard nodig. Aarzel niet om een van de vrijwilligers aan te spreken en naar hun ervaring te vragen of meld je meteen aan: vele handen maken licht werk!

MAAK EEN RESERVERING

Foto: Studio Karstermans

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent