Home > Nieuws > Eerste update van Martin

Eerste update van Martin

8 juli 2022

Beste Meentbewoners,

In mijn eerste bericht op de website, toen ik mij aan u had voorgesteld, heb ik aangegeven dat ik om de week een berichtje zou laten plaatsen over de voortgang van mijn werkzaamheden als functioneel beheerder van de Kruisdam. En belofte maakt schuld.

Ik ben nu ruim een maand onderweg en heb al heel wat gezien. Ik heb veel vrijwilligers gezien en gesproken, en een paar activiteiten meegemaakt. Daarnaast heb ik met de meeste clubs en verenigingen kennisgemaakt. Heel leuk om er op deze manier rustig in te komen. Ik ben mij ervan bewust dat het voor sommige mensen een grote verandering is en dat we echt even aan elkaar moeten wennen, maar dat komt vast goed.

Vanaf begin juni heb ik de verschillende activiteiten mogen begeleiden of ondersteunen. Op de buitenspeeldag op 15 juni, heb in het team van Versa welzijn ondersteunt waar ik kon. Dit heb ik als een leuk festijn ervaren. De Viviumdag op 24 juni was daarentegen een hele andere dag voor mij. Zeg maar mijn vuurdoop en dankzij een goed team van vrijwilligers is deze drukke dag naar ieders plezier goed verlopen en ging iedereen met een glimlach op het gezicht naar huis. Bij deze wil ik nogmaals iedereen die heeft meegeholpen bedanken voor hun inzet.

Voor de Pokémon ruilbeurs was ik gevraagd om - op zaterdagmiddag 3 juli - de deuren van het wijkgebouw rond 15 uur te openen, zodat de jeugd van de wijk, onder begeleiding van een paar ouders, de kaartjes konden ruilen. Ik had geen idee wat ik ervan kon verwachten en was net zo onwetend als de moeder die het op poten had gezet. Samen hebben we toch meer dan 50 kinderen en ouders in het gebouw mogen ontvangen. Onder het genot van een drankje werd er al gesproken over een vervolg in het najaar. Bij de fietstocht en BBQ van vorige week heb ik niet veel hoeven doen. En toen ik in de avond langs liep zag ik een gezellige menigte zitten en hoorde ik dat het een geslaagde dag was op een buitje na. Complimenten aan de vrijwilligers die het geregeld hebben.

In het verschiet zijn ook leuke dagen gepland. Zoals op 25 augustus en 1 september een markt onder
de noemer Lang Leven Thuis, op 24 september is er Meent Cultureel Festival en op 19 november (ja,
voor je het weet is het alweer zover) is er een pietenmiddag. Er zal vast nog wel iets tussendoor komen en
dan zal ik ook dat aan u laten weten.

Uiteraard zijn er ook de gewone clubjes en verenigingen in het pand die ik niet allemaal kan
benoemen, maar elke dag is er genoeg te doen! Via deze weg wil ik ook iedereen laten weten dat in de loop van volgende week zelf op vakantie ga en dan op maandag 8 augustus weer terug ben. Heeft u tussentijds nog vragen waarvan je denkt dat ze voor mij bedoeld, dan mag je ze gerust aan mij mailen. Dan zal ik ze zo snel mogelijk beantwoorden vanuit mijn camper. Mijn mailadres is martin.van.houten@hilversumsemeent.nl.

Verder wens ik iedereen een fijne zomer toe en hopelijk zien we elkaar snel.

Met vriendelijke groet,

Martin van Houten
Functioneel beheerder wijkcentrum de Kruisdam

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent