Home > Nieuws > Enquête: Jouw mening over de Sinterklaas Intoch...

Enquête: Jouw mening over de Sinterklaas Intocht in Hilversumse Meent

2 april 2023
Enquête: Jouw mening over de Sinterklaas Intocht in Hilversumse Meent

De Sinterklaas Intocht is een traditie waar we elk jaar naar uitkijken. Het is een feest voor jong en oud en zorgt voor veel gezelligheid en verwachtingen. Om ervoor te zorgen dat de Sinterklaas Intocht in de Meent elk jaar een groot succes is, is de Stichting Hilversumse Meent benieuwd naar jouw mening.

Ben je aanwezig geweest bij de Sinterklaas Intocht in 2022? Dan willen we graag weten hoe jij het feest hebt ervaren. Was het goed georganiseerd? Was er voldoende vermaak voor jong en oud? Wat vond je van de route en de locatie? Jouw mening is waardevol voor ons en kan ons helpen om het feest nog beter te maken in de toekomst.

Daarnaast willen we ook graag jouw wensen voor 2023 onderzoeken. Wil je bijvoorbeeld dat er meer muziek is tijdens de intocht? Of dat er meer aandacht wordt besteed aan duurzaamheid? Laat het ons weten en wij zullen ons uiterste best doen om jouw wensen te vervullen.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat de Sinterklaas Intocht in de Hilversumse Meent een feest blijft waar we elk jaar met veel plezier naartoe gaan. Vul daarom de enquête in door te klikken op de onderstaande knop en laat ons weten wat jouw ervaringen en wensen zijn. Wij kunnen niet wachten om er ook in 2023 weer een geweldig feest van te maken!

VUL DE ENQUÊTE IN

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent