Home > Nieuws > Even voorstellen: Marjolein van Houten

Even voorstellen: Marjolein van Houten

31 januari 2023
Even voorstellen: Marjolein van Houten

Sommige mensen zullen mij inmiddels wel kennen. Het is namelijk niet de eerste keer dat ik mij voorstel. Zo ben ik in het verleden betrokken geweest bij de commissie Welzijn & Zorg van de Stichting Hilversumse Meent. Ook hebben jullie mijn stukjes over Buurten in de Meent kunnen lezen. In mijn werkzame leven ben ik wijkverpleegkundige in het kernteam van PlatformVmZ, Projectleider zorg & technologie en kartrekker van de expertkring wijkgerichte preventie bij de V&Vn. Best een bezig bijtje dus

Per 1 januari ben ik gestart als Coördinator Activiteiten & Evenementen bij Stichting Hilversumse Meent (SHM). Mijn taak is het ondersteunen van de huidige organisatoren en helpen bij het opstarten van nieuwe activiteiten en evenementen in en voor de wijk.

Vanuit de wijk heb ik al vragen gekregen om iets op Koningsdag of rondom kerst te organiseren, bijvoorbeeld in de vorm van een kerstmarkt. Zelf heb ik ook ideeën genoeg, zoals bijvoorbeeld het opzetten van een gezellige picknick, of groter: een buurtcamping (voor 3 dagen).

De meeste bestaande evenementen hebben al prachtige plannen voor in het nieuwe jaar. Mijn eerste taak is met iedereen kennis te maken en alles wat er al is te lezen. Wellicht kunnen we hier samen over brainstormen, maar ik kan er vooral heel veel van leren.

Heb je nieuwe ideeën? Laat het mij dan vooral weten. Samen kunnen wij kijken wat er nodig is en of het - op korte of langere termijn - haalbaar is. Ik kan je helpen de juiste weg te vinden om jouw initiatief tot een succes te maken! Daarbij kan ik je ondersteunen bij het uitwerken van een plan die aan het bestuur van de SHM en zo nodig andere partijen, zoals de gemeente, voorgelegd kan worden.

Ik kijk er naar uit om samen met andere bewoners uit de wijk nog meer leuke dingen te gaan organiseren. 
Ik ben per e-mail bereikbaar via activiteiten@hilversumsemeent.nl 

Hartelijke groet,

Marjolein van Houten
Coördinator Activiteiten & Evenementen
Stichting Hilversumse meent

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent