Home > Nieuws > Even Voorstellen: Team Activiteiten & Evenement...

Even Voorstellen: Team Activiteiten & Evenementen (A&E)

16 december 2023
Van links naar rechts: Roos, Jill, Renske, Marjolein

Namens de wijkorganisatie Stichting Hilversumse Meent stellen wij met trots ons dynamische evenemententeam voor: Marjolein, Roos, Renske en Jill. Gedreven door een gedeelde passie voor het organiseren van onvergetelijke activiteiten voor alle leeftijden, bundelen zij hun krachten om de gemeenschap nog levendiger te maken. Graag stellen zij zich aan jullie voor.

Wij zijn Marjolein, Roos, Renske en Jill. In deze nieuwe samenstelling organiseren wij de leukste evenementen voor jong en oud. De meesten van u kennen Marjolein al, geboren en getogen in de Meent en sinds januari 2023 het gezicht achter de evenementen in onze mooie wijk. In het dagelijks leven is Marjolein Adviseur Kwaliteit en Beleid in de wijkverpleging. Zij houdt van creatief en organisatorisch bezig zijn en kampeert graag. Marjolein is getrouwd, heeft 3 bonuskinderen van 21, 18 en 16 jaar en 2 katten.

Ook Roos is een geboren en getogen “Meentenaar”. Ze woont, na even weg te zijn geweest om te studeren, opnieuw in deze prachtige wijk met haar aanstaande man, hun dochters van 9 en 7 jaar en hondje. Roos werkt met veel plezier als HR medewerker bij een detacheringsbureau. Ze houdt van wandelen in de natuur, maar ook van gezellig borrelen met familie en vrienden.

Renske woont nu ruim zes jaar met veel plezier in de Meent met haar man en drie dochters van 7, 5 en 3 jaar. Na altijd mee te hebben gedaan aan de evenementen die werden aangeboden, werd Renske zich bewust van de enorme organisatie die erachter schuilt, waarna ze besloot zich hieraan te verbinden om mee te denken en deze club nog mooier en professioneler te maken. Renske werkt als klinisch diëtist in een ziekenhuis en houdt van dansen, zwemmen, taarten bakken en heeft interesse in fotografie.

Sinds mei 2023 woont Jill, samen met haar man, drie dochters van 4, 4 en 2 jaar en haar katten, in de Meent. Toen ze de oproep voor vrijwilligerswerk zag aarzelde ze geen moment en heeft ze zich, met haar achtergrond als eventmanager, direct aangemeld voor dit team. In het dagelijks leven werkt Jill als psychosociaal therapeut in een ziekenhuis. Jill houdt erg van reizen en heeft veel van de wereld gezien. Ze is een echte dierenvriend en houdt ervan om tijd met haar gezin en vrienden door te brengen.

Wij hebben heel veel zin om als team aan de slag te gaan en zullen ontzettend ons best doen om voor iedereen leuke activiteiten neer te zetten. We zijn regelmatig in de Kruisdam te vinden, maar ook op en rond het schoolplein zijn wij vaak aanwezig. Aarzel niet om ons aan te spreken als je vragen, suggesties en/of interessante ideeën hebt, of wanneer jij je misschien wel aan wilt melden als vrijwilliger! We zoeken altijd mensen die ons in de uitvoering kunnen ondersteunen.

Wij zien jullie graag op de nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari 2024 van 15.00 tot 18.00 uur

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent