Home > Nieuws > FysioHolland open voor behandelingen!

FysioHolland open voor behandelingen!

5 mei 2020
FysioHolland open voor behandelingen!

FysioHolland is open voor behandelingen!

Vanaf 4 mei 2020 kunnen we de behandelingen op een verantwoorde en veilige wijze hervatten. Dit doen we aan de hand van een door het RIVM en branchevereniging KNGF goedgekeurd protocol. Veiligheid staat bij ons altijd voorop!

Is het veilig om naar de praktijk te komen?
Ja, het is volstrekt veilig en verantwoord om naar de praktijk te komen, zolang u zich aan alle voorschriften houdt. We bespreken vooraf graag wel de situatie telefonisch goed met u door. Bij het maken van de afspraak, zullen wij daarom een aantal vragen aan u stellen. Het is belangrijk dat u deze vragen zorgvuldig en naar waarheid beantwoordt.

Uw behandelingen zullen misschien anders zijn dan u gewend was en de praktijk is iets anders ingericht. We hebben een maximum ingesteld voor het aantal mensen dat binnen aanwezig mag zijn en er gelden ook andere strenge regels en voorschriften. Deze hangen duidelijk zichtbaar in de praktijk. We vragen uw begrip hiervoor en hopen op uw medewerking. 

Welke maatregelen zijn er getroffen?
Naast de gebruikelijke maatregelen en hygiënemaatregelen van het RIVM gelden er aanvullende huisregels. Deze zijn bij de ingang op papier zichtbaar opgehangen.

We verzoeken u dringend om niet naar de praktijk te komen wanneer u verkoudheidsklachten heeft. Neem dan eerst telefonisch contact met ons op (035-6935126).

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Bespreek die met ons. We geven u graag advies. 

Wij zijn er klaar voor om u weer te ontvangen en u te helpen bij uw klachten. Hopelijk zien we u snel weer in één van onze praktijken!

Met vriendelijk groet,

Anne-Fleur Aarts
Fysiotherapeut & Oedeemtherapeut
Locatiemanager FysioHolland Hilversum De Meent 
 

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent