Home > Nieuws > Geef je mening over het groenonderhoud

Geef je mening over het groenonderhoud

31 augustus 2020
Geef je mening over het groenonderhoud

De gemeente Hilversum gaat het beheer en onderhoud in de openbare ruimte aanpakken (exclusief waterbeheer). Hoe? Dat horen we graag van u via deze enquête.

Welke accenten zou u leggen? Bijvoorbeeld wél zwerfafval tussen de beplanting opruimen, maar geen onkruid tussen de stoeptegels verwijderen. Of, bermen en waterkanten minder maaien zodat er budget beschikbaar is voor het planten van voorjaarsbollen. Welke keuze zou u maken?

Ook willen we weten wat u zelf zou kunnen en willen doen om de openbare ruimte in uw eigen straat te verbeteren.

De gemeente Hilversum wil op deze manier onderzoeken hoe de beschikbare budgetten voor onderhoud zo ingezet kunnen worden dat u de openbare ruimte als prettiger ervaart.

WIN WIN! Maak kans op groen! Onder de invullers verloten we 5 keer een kistje vaste planten! De enquête is van 31 augustus tot en met 21 september online in te vullen. In die periode zijn er ook geprinte enquêtes beschikbaar bij de informatiezuil in het winkelcentrum (naast de Trekpleister). Ingevulde enquêtes kunt u daar ook weer inleveren. Ook bestaat de mogelijkheid mee te doen aan een wijkschouw. Deze vindt plaats op zaterdag 19 september.

VUL DE ENQUÊTE IN

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent