Home > Nieuws > Geniet elke dinsdag van een gezonde maaltijd bi...

Geniet elke dinsdag van een gezonde maaltijd bij 'Eat & Meet'

15 oktober 2023
Geniet elke dinsdag van een gezonde maaltijd bij 'Eat & Meet'

Vanaf dinsdag 3 oktober is het weer tijd om te genieten van een gezonde maaltijd in het wijkcentrum de Kruisdam. Voorheen stond dit bekend als de 'warme huiskamermaaltijd,' maar dit is nu omgevormd naar 'Eat & Meet.' Deze heerlijke maaltijden zijn bedoeld voor buurtbewoners van alle leeftijden die graag samen willen eten, en ook voor degenen die financieel wat krapper zitten en moeite hebben met het bereiden van gezonde maaltijden.

De drijvende krachten achter Eat & Meet zijn Marjolein en Martin van Houten. Ze zijn gestart in januari, als reactie op de energiecrisis, maar het initiatief heeft zich inmiddels uitgebreid. Het biedt niet alleen financiële hulp, maar ook de kans om nieuwe vriendschappen te sluiten. Bij Eat & Meet zorgen ze ervoor dat de aangeboden maaltijden gezond zijn. "We bereiden pasta met verse groenten en vers vlees, dat we lokaal halen bij de slager en de groenteboer. Op die manier kunnen de mensen die hier komen eten genieten van een voedzame maaltijd," aldus Martin van Houten (47).

Voor de organisatie hebben we nog extra helpende handen nodig, maar we zijn vastbesloten om niet langer alle verantwoordelijkheid op Marjolein en Martin te laten rusten. Het bestuur van Stichting Hilversumse Meent heeft duidelijk aangegeven dat ze willen dat dit initiatief gedragen wordt door een bredere groep mensen. "We willen niet dat alles afhangt van Martin en Marjolein," benadrukte een van de bestuursleden. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van Eat & Meet, zodat het een duurzaam en inclusief gemeenschapsinitiatief wordt.

Bron: svjmedia.nl

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent