Home > Nieuws > Gluren bij de Buren inschrijvingen sluit binnen...

Gluren bij de Buren inschrijvingen sluit binnenkort

21 juli 2021
Gluren bij de Buren inschrijvingen sluit binnenkort

Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Gluren bij de Buren. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium op een balkon, dakterras, in een stadstuin of jouw achtertuin.

Aanmelden kan tot 1 augustus 2021

De organisatie van Gluren bij de Buren hoopt zoveel mogelijk Hilversumse acts een plek te geven. Het kan niet gek genoeg, alle tuinen hebben potentie om tot podium te dienen. De aanmeldingen zijn al mooi verspreid door heel Hilversum, bij iedereen in de buurt vindt dus al een optreden plaats en dat is precies wat wij willen. Enthousiaste artiesten en tuineigenaren kunnen zich aanmelden via glurenbijdeburen.nl/informatie/aanmelden.

Partner worden?
Gluren bij de Buren is niet alleen op zoek naar tuinen en artiesten, maar ook naar lokale samenwerkingen. Organisaties kunnen als partner het tuinenfestival zowel financieel als creatief versterken. Bij interesse kan men contact opnemen via hilversum@glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren Hilversum
Zondag 5 september 2021
12:00 - 17:00 uur
Hilversum
Entree: Pay what you can

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent