Home > Nieuws > Gratis energieadvies: inloopspreekuren met show...

Gratis energieadvies: inloopspreekuren met showroom

19 juni 2023
Gratis energieadvies: inloopspreekuren met showroom

Een lagere energierekening, minder tocht en kou en comfortabeler wonen. We willen het allemaal in de Meent. Hoe pakt u dat aan? En wat is het beste voor uw huis?

U kunt bij het inloopspreekuur in het wijkcentrum langskomen voor gratis informatie en advies over energie besparen, isoleren en ventileren van uw woning, maar ook over subsidies en leningen. Tijdens het inloopspreekuur kunt u met al uw vragen terecht bij adviseurs van het Energiedienstenbedrijf en Duurzaam Bouwloket. Voor vragen over subsidies en leningen is er een medewerker van de gemeente Hilversum aanwezig.

  • Zo kunt u met een duurzaamheidsadviseur van het Energiedienstenbedrijf in gesprek over de aanpak Isoleren & Ventileren. Hiermee kunt u uw woning in één keer helemaal goed isoleren en ventileren. Ook kunt u hier terecht met vragen over het aardgasvrij maken van uw woning.
  • Wilt u meer informatie over één verduurzamingsmaatregel, bijvoorbeeld alleen het isoleren van uw vloer? Dan kunt u terecht bij een duurzaamheidsadviseur van het Duurzaam Bouwloket.

20 juni: Mobiele showroom bij het inloopspreekuur

Naast de adviseurs is op 20 juni ook de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket aanwezig bij het inloopspreekuur. U kunt hier verschillende soorten isolatiematerialen, ventilatiesystemen en andere technieken bekijken. De showroom staat tussen wijkcentrum de Kruisdam en de parkeerplaats van het winkelcentrum.

Er zijn drie inloopspreekuren: 20 juni, 4 juli en 18 juli

In totaal zijn er dus drie inloopspreekuren. Op dinsdag 20 juni is het inloopspreekuur buiten bij het wijkcentrum en daar staat ook de mobiele showroom van het Duurzaam Bouwloket. De spreekuren op dinsdag 4 juli en dinsdag 18 juli zijn in het wijkcentrum in de Pleinzaal.

U kunt tussen 16:00 en 20:00 uur langskomen en u hoeft geen afspraak te maken. Komt u ook langs?

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent