Home > Nieuws > Gratis informatie en energieadvies in de Meent....

Gratis informatie en energieadvies in de Meent. Bent u erbij?

17 mei 2023
Gratis informatie en energieadvies in de Meent. Bent u erbij?

We komen met het project Meent Aardgasvrij naar u toe met gratis informatie en advies over isoleren, energie besparen en zonnepanelen. Bent u er ook bij?

Een lagere energierekening, minder tocht en kou en comfortabeler wonen. We willen het allemaal in de Meent. Hoe pakt u dat aan? En wat is het beste voor uw huis?

We komen met het project Meent Aardgasvrij naar u toe met gratis informatie en advies hierover. Vooral gericht op bewoners van het projectgebied (noordelijk deel van de wijk), maar ook voor bewoners van het zuidelijk deel interessant. U bent ook van harte welkom.

Dinsdag 30 mei: Webinar Aanpak Isoleren & Ventileren

Ervaren adviseurs van het Energiedienstenbedrijf vertellen u alles over de aanpak Isoleren & Ventileren. Deze adviseurs kennen de woningen in de Meent goed. Tijdens het webinar kunt u ook uw vragen stellen. Meld u aan via www.energiedienstenbedrijf.nl/evenementen/webinar-hilversum-30-mei-2023/

6, 7 en 13 juni: Energiebespaartent

We staan bij u in de buurt met gratis energieadvies en koffie. U kunt informatie krijgen over isolatie- en ventilatiemaatregelen, maar ook over subsidies en technieken. U hoeft zich niet aan te melden en kunt tussen 19:00 en 21:00 langskomen wanneer het u uitkomt. Kijk op www.bouwenaanhilversum.nl/meentaardgasvrij/kalender/ voor de locaties.

20 juni, 4 en 18 juli: Inloopspreekuren

Bij wijkcentrum de Kruisdam organiseren we inloopspreekuren. Ook hier kunt u terecht voor gratis informatie en advies. U kunt tussen 16:00 en 20:00 binnenlopen wanneer het u uitkomt en hoeft zich niet aan te melden.

Kijk voor meer informatie over het project Meent Aardgasvrij op www.bouwenaanhilversum.nl/meentaardgasvrij

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent