Home > Nieuws > Handige Handjes gezocht!

Handige Handjes gezocht!

17 juli 2023
Handige Handjes gezocht!

Beste Meentbewoners,

In de zomer krijgt ons wijkcentrum de Kruisdam een nieuwe look! Begin van dit jaar zijn er 2 bijeenkomsten geweest, voor bewoners in de Hilversumse Meent, om ideeën aan te leveren voor de herinrichting van ons Wijkcentrum de Kruisdam. De werkgroep heeft de ideeën die voort zijn gekomen uit de bijeenkomsten verzameld, bekeken en zorgvuldig afgewogen welke geschikt zijn en binnen het budget passen.

De pleinzaal is inmiddels netjes gestuukt, geschilderd en de vloer is vervangen. Er is een nieuw keukenblokje geïnstalleerd en de plafondplaten en verlichting is vervangen. Momenteel wordt er gekeken naar nieuw meubilair welke voor meerdere doeleinden bruikbaar zijn. De eindfase van de transformatie van de Pleinzaal is dus in zicht. 

Voor de bar en middenzaal is dat anders. Hier is nog niet zoveel te merken van de transformatie. Toch wordt er achter de schermen hard gewerkt om alle plannen uit te werken zodat er in augustus geklust kan gaan worden. Nu het bijna tijd is om de plannen uit te gaan voeren zijn wij ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om te helpen.

Werkzaamheden zijn onder meer:

  • Schilderwerkzaamheden
  • Timmerwerkzaamheden
  • In- en uitpakken dozen
  • Verplaatsen van interieur

Heb jij in juli, augustus en/of september nog wat uurtjes over? En wil jij iets betekenen voor jouw wijk? Laat het ons dan weten!
Je kan een mail sturen aan martin.van.houten@hilversumsemeent.nl, of bellen/ appen naar het nummer: 06-19457016.

Wij hopen jullie handige handjes te mogen verwelkomen!

Hartelijke groet van de Werkgroep herinrichting de Kruisdam

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent