Home > Nieuws > Het Gooi en Omstreken heet voortaan G&O

Het Gooi en Omstreken heet voortaan G&O

18 oktober 2022
Het Gooi en Omstreken heet voortaan G&O

Dit jaar bestaat woningcorporatie Het Gooi en Omstreken 50 jaar. Daarom is dit een mooi moment om de naam en logo weer aan te laten sluiten bij de organisatie die ze nu én in de toekomst willen zijn. De woningcorporatie is de afgelopen maanden in gesprek gegaan met haar huurders, medewerkers en samenwerkingspartners. Dit heeft geresulteerd in de nieuwe naam en uitstraling die ze vandaag vol trots presenteren. Ze heten voortaan G&O!

Nieuw maar vertrouwd
Voor de huurders verandert er weinig, de dienstverlening blijft zoals ze gewend zijn. We blijven ons dagelijks inzetten voor een fijne woning, een plezierige buurt en een duurzame omgeving. Voor de huurders!

Stap voor stap, zo duurzaam mogelijk
De komende tijd gebruikt de woningcorporatie om over te stappen naar het nieuwe logo. Zo duurzaam mogelijk. Ze proberen spullen met de oude naam en het oude logo zoveel mogelijk op te maken. Daarom kan het zijn dat je zowel de oude als de nieuwe uitstraling voorbij ziet komen. Stap voor stap wordt de nieuwe uitstraling steeds meer zichtbaar. In het straatbeeld, in de communicatie en online. 

Winactie voor de jongste huurders
Ook de jongste huurders vieren deze mijlpaal met de woningcorporatie mee. Kinderen tot en met 12 jaar oud kunnen een kleurplaat downloaden. Zij maken daarmee kans op vrijkaartjes voor een gezinsuitje in de regio.

Kijk voor meer info op: www.wonenbijgeno.nl

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent