Home > Nieuws > Het Verhaal van Hilversum: Doe mee en vertel on...

Het Verhaal van Hilversum: Doe mee en vertel ons jouw verhaal!

25 april 2024
Het Verhaal van Hilversum: Doe mee en vertel ons jouw verhaal!

Wat maakt jouw wijk uniek en wat zijn de verborgen schatten die alleen de buurtbewoners kennen? De gemeente Hilversum wil graag de verhalen over wijken en buurten en belangrijke plekken voor het voetlicht te brengen, zodat bewoners trots kunnen zijn op hun buurt en deze verhalen behouden blijven voor toekomstige generaties.

Daarom lanceren we met trots "Het Verhaal van Hilversum" - een initiatief dat draait om jouw verhalen en gekoesterde plekken. We willen de geschiedenis en de parels van onze wijken ontdekken, vastleggen en zichtbaar maken. Van de oude verhalen die zich verschuilen achter historische gebouwen tot de kleine anekdotes die onze straten kleur geven - elk verhaal telt.

Maar we kunnen dit niet alleen. We nodigen alle bewoners van Hilversum uit om deel te nemen aan dit boeiende project. Vertel ons over jouw favoriete plekken in de buurt, de momenten die je koestert en de geschiedenis die je wilt delen. Of het nu gaat om een rustiek park, een mooi gebouw, een gezellig buurtcafé of een historische straat - jouw verhaal verdient gehoord te worden.

Samen kunnen we de rijke geschiedenis van Hilversum tot leven brengen. Dus laten we onze verhalen delen. Neem deel aan "Het Verhaal van Hilversum" en laat jouw buurtgeschiedenis schitteren. Op 28 april starten we in de Meent.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent