Home > Nieuws > Lekker bewegen op je wielen!

Lekker bewegen op je wielen!

16 oktober 2021
Lekker bewegen op je wielen!

Wij zijn 3 sportieve jongens van 16 jaar en wij vinden het heel leuk om te stunten met onze fiets.

Rond maart zijn wij met een klein groepje begonnen met fietsen op de crossbaan. Omdat we meer uitdaging wilde zijn we zelf met scheppen aan de haal gegaan. Nu hebben we een leuk crossbaantje. Nu zijn we er al zo vaak geweest en zijn onze skills verbeterd en zouden het leuk vinden als we meer uitdaging kunnen krijgen. Wij zijn daarom bezig met met een aantal mensen, om bij het crossbaantje op de meentweg een leuke pumptrack te laten bouwen. Een pumptrack is een asfaltbaan waar je je snelheid krijgt door de heuveltjes en bochten. In de baan kun je ook er lekker stunten met je fiets, skateboard, skeelers of step.

De groep waar we mee zijn begonnen is nu ook al een stuk groter geworden maar wij hopen dat er nog meer mensen zich bij ons willen aansluiten. zodat zowel jong en oud lekker sportief bezig kunnen zijn.
Als we dan de pumptrack willen moeten we wel hulp krijgen van zo veel mogelijk mensen, daarvoor hebben we een petitie gemaakt waar je kan ondertekenen dat je ons idee leuk vind.

Wij hopen dat we heel veel mensen zo ver kunnen krijgen de petitie laten ondertekenen en dat het plan doorgezet kan gaan worden.

Dit is link naar de petitie die u kunt ondertekenen https://www.pumptracks.nl/petitie/hilversumse-meent. Hieronder vind je een filmpje wat de pumptrack precies inhoud.

Met sportieve groet,
Sam Bitter, Daan Bogert en Pim van Houten

ONDERTEKEN PETITIE

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent