Home > Nieuws > Lichtjeswandeling 2021 - Routekaart

Lichtjeswandeling 2021 - Routekaart

18 december 2021
Lichtjeswandeling 2021 - Routekaart

UPDATE: Routekaart

De route van de lichtjeswandeling is bekend. Kijk onderaan deze pagina voor de plattegrond, of klik op de button hieronder.
 

In deze donkere en mogelijk eenzame coronatijd is het erg fijn om - op een veilige en verantwoorde manier - samen naar buiten te gaan! Daarom organiseren we ook dit jaar weer de Lichtjeswandeling!  Er is een mooie route uitgezet langs prachtig verlichte plekjes in de Meent.

 

De feestelijke aftrap is op zondag 19 december tussen 16:00 uur en 19:30 uur. Je bepaalt zelf waar je start op de route.

Tijdens of na lekker wandelen volgt natuurlijk ook lekkere trek. Hoe heerlijk is het dan om onder meer koffie, thee, warme chocomel, koekjes en soep te nuttigen?! Dit alles is op de 19e in ‘to-go stijl’ te verkrijgen bij de Meentwerf, Wandelmeent en Kruisdam.

Speurtocht

Ook dit jaar is er een leuke speurtocht uitgezet! Lukt het jou om tijdens het wandelen van de route allerlei foto’s te spotten en deze in de juiste volgorde te zetten? De winnaar krijgt uiteraard een leuke prijs.

De routekaart met speurtocht is vanaf 19 december te downloaden op deze site. Print hem uit, vul hem in en stop hem in de brievenbus van Wandelmeent 61, ‘t Luye Gat. Misschien ga jij er dan wel met de hoofdprijs vandoor!

Mocht je zelf geen printer hebben, is dit geen probleem. Geprinte versies liggen diezelfde zondag klaar bij de Albert Heijn. Vanaf 19 december om 16:00 uur zijn ze ook op te halen bij de volgende locaties:

Je kunt t/m 9 januari de route lopen en de speurtocht inleveren. Op 10 januari maken we de winnaar bekend. We wensen jullie alvast een fijne en gezellige wandeling! Wandelen doet je goed, juist nu, samen, ons licht in het donker verspreiden, verbinden, verwarmen.

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent