Home > Nieuws > Lichtjeswandeling gaat doorrr!

Lichtjeswandeling gaat doorrr!

17 december 2020
Lichtjeswandeling gaat doorrr!

Mét speurtocht voor groot en klein. Loop buiten alleen met je huishouden of met een groepje van maximaal 2 mensen, en geniet van de mooiste lichtjes in de Meent.

In december verandert de Meent langzaam maar zeker in een sfeervolle wijk. Mensen versieren hun huizen en in boompjes en struiken hangen lampjes. Hoe leuk is het om met een groepje door de mooiste meentjes te wandelen.

Op zaterdag 19 december tussen 16:00 en 19:30 uur kun je je bij de Kruisdam opwarmen met warme chocomel `to go’ en lekkers, en bij de Meentwerf o.a met koffie/thee, chocomel en heerlijke soep. Alles
ook `to go’ uiteraard. Loop je liever niet alleen, stuur dan een mail naar aanmelden@meentwerf.nl, dan zorgen we dat er iemand met je meeloopt.

Speurtocht

Aan de Lichtjeswandeling is dit jaar ook een Speurtocht gekoppeld! Kan jij alle foto’s langs de route vinden? De winnaar krijgt een leuke prijs.

Vanaf zaterdag kun je de routekaart met speurtocht op deze website vinden. Print hem uit, vul hem in, en stop hem in de brievenbus op Wandelmeent 61. En wie weet win jij wel een prijs! Bij de Albert Heijn liggen ook de uitgeprinte route en speurtocht.

Je kunt nog t/m 9 januari de route lopen en de speurtocht inleveren. Op 10 januari maken we de winnaar bekend.

Alvast veel plezier bij de wandeling en vergeet niet, wandelen is gezond, juist nu, samen, met lichtjes en een heerlijke soep!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent