Home > Nieuws > Maak je klaar voor de derde editie van de PubQu...

Maak je klaar voor de derde editie van de PubQuiz in de Kruisdam!

27 mei 2023
Maak je klaar voor de derde editie van de PubQuiz in de Kruisdam!

Na het overweldigende succes van onze eerste twee edities, zijn we verheugd om de derde PubQuiz in de Kruisdam aan te kondigen! Bereid je voor op een avond vol plezier, gezelligheid en uitdagende vragen die je kennis zullen testen. Of je nu een echte quizliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een leuke avond met vrienden of familie, deze PubQuiz is voor jou!

Datum en Locatie

De Derde PubQuiz zal plaatsvinden op vrijdagavond 9 juni, in het vertrouwde wijkcentrum de Kruisdam. We zullen de locatie wederom omtoveren tot een gezellige kroeg, zodat je je helemaal in de quizsfeer kunt onderdompelen. De bar is geopend om 19:30 uur en de quiz zelf start om 20:00 uur.

Inschrijving en teamformatie

Inschrijven voor de Derde PubQuiz kan vanaf vandaag (27 mei)! Teams van 3 tot 6 personen zijn welkom om deel te nemen. Dus trommel je vrienden, familieleden, collega's of buren op en vorm een sterk team om de strijd aan te gaan tegen andere teams uit de buurt. We raden je aan om je snel in te schrijven via onderstaande knop, zodat je verzekerd bent van een plekje in deze populaire quizavond. Het aantal plaatsen is namelijk beperkt.

SCHRIJF JE TEAM IN

Wat kun je verwachten

Ook deze editie belooft weer een avond vol uitdaging en vermaak te worden. Onze ervaren quizmaster zal een breed scala aan vragen stellen, variërend van algemene kennis tot popcultuur, geschiedenis, sport en meer. Maar maak je geen zorgen, er is voor ieder wat wils! Daarnaast kun je rekenen op een gezellige en ontspannen sfeer, waarin je samen met je team kunt brainstormen en je antwoorden kunt verzamelen.

Prijzen en trots

Uiteraard zijn er ook prijzen te winnen voor de beste teams. Naast de eeuwige roem in het rijtje van andere PubQuiz-kampioenen, zullen de winnende teams ook beloond worden met leuke prijzen. Dus zet je beste beentje voor, werk samen met je team en laat zien dat jullie de ultieme quizmasters zijn! 

 

Hoplijk tot ziens bij de volgende PubQuiz in de Kruisdam!

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent