Home > Nieuws > MantelZorgen in de Meent

MantelZorgen in de Meent

17 januari 2020
MantelZorgen in de Meent

MantelZorgen in de Meent 

Wat betekent het, zorgen voor een ander? In ieder geval kan het op den duur best zwaar worden. Daarom organiseert de wijkorganisatie Stichting Hilversumse Meent samen met haar zorgpartners een thema-avond: Uw MantelZorgen. De Hilversumse Meent beschikt over diverse middelen om extra hulp en ondersteuning hierbij te kunnen bieden. 

Op dinsdag 28 januari bent u tussen 19.30u en 21.00u van harte welkom in Wijkcentrum de Kruisdam (De Meent 5, 1218 CB Hilversum). Tijdens deze avond gaan we met u in gesprek over de vraag "wat betekent zorgen voor een ander?" Vervolgens zullen een huisarts, een WMO-consulente, de beroepskracht van "Ontmoeting & Dagbesteding Hilversumse Meent (O&D - SHM)" en vrijwilligers van de Stichting Hilversumse Meent toelichten wat er in de wijk voorhanden is ter ondersteuning van een mantelzorger. We sluiten af met een drankje en een nootje. Er zijn dan ook diverse gesprekstafels met zorgpartners waarbij u kunt aanschuiven met uw vragen en/of om een afspraak te maken. U ontvangt deze avond ook een 'Goodiebag' met hierin alle informatie om thuis nog eens na te lezen. 

U kunt zich voor deze avond aanmelden via mantelzorg@hilversumsemeent.nl of via een inschrijfformulier, in te leveren bij de bar van de Kruisdam of in de wijkbrievenbus in het winkelcentrum. Mocht u vanwege mantelzorg niet in de gelegenheid zijn om aan te schuiven, dan kunnen we met u meedenken om hiervoor een oplossing te zoeken.

Voor meer informatie over deze avond kunt u terecht bij opbouwwerker Julie Janssen via jljanssen@versawelzijn.nl of 06 30 24 67 30 of bij Anoeshka de Waard van "O&D - SHM" via 06 35 11 55 65.
 

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent