Home > Nieuws > Meent Maak Je Mooi - 1 & 2 oktober

Meent Maak Je Mooi - 1 & 2 oktober

21 september 2022

De volgende MMJM staat gepland in het weekend van 1 en 2 oktober, dus noteer het alvast! De afgelopen keer in april was weer een succes, met dank aan alle bezoekers (het waren er meer dan 100!). De inzameling voor Oekraïense kinderen voor lunches op school heeft een mooi bedrag van € 144,60 opgeleverd. Ook hiervoor dank aan iedereen die zo gul heeft bijgedragen.

Op 2 oktober aanstaande draait het omdameskleding -en voor dit evenement alleen WINTERKLEDING- die je nietmeer draagt, maar nog goed genoeg is voor een 2e ronde. Kinderkleding vanafmaat 80 en speelgoed (compleet en in goede staat) mag je ook inbrengen.

Inleveren is op zaterdag 1 oktober van 12:00 - 15:00 uur in de Kruisdam. Dit is ons enige inname moment!

We willen goede spullen aan kunnenbieden, dus zullen daar bij inname kritisch naar kijken. Voor alles wat jeinbrengt geldt dat het schoon en vrij van (rook)luchtjes moet zijn. Alle kledingdus sowieso gewassen brengen. Bijinbreng krijg je van ons een “jurkje”met daarop het aantal ingebrachte items, onderverdeeld in dameskleding, kinderkleding en speelgoed.

Zondag 2 oktober van 13:00 - 15:00 uur is de ruilbeurs in de Kruisdam open.
Dameskleding ruilen tegen dameskleding, kinderkleding tegen kinderkleding. Anders kost het € 2,00 per item.

Als je houdt van mode, 2e kans-kleding, vintage, duurzaam en recyclen, doe dan mee met onze ruilbeurs. Ook als je zelf niets inbrengt ben je van harte welkom. Wat je dan uitkiest kost slechts € 2,00 per stuk en het is dus een leuke kans om jezelf weer eens in een ander rokje/jurkje/jasje te steken! Zoals jullie hebben gezien tijdens de laatste keer MMJM kan er nu ook met pin betaald worden. Wel zo makkelijk.

Wij vinden het fijn om jullie weer te zien en de bar is zondag open voor een kopje koffie/thee/etc. om nog even bij te kletsen. We kijken ernaar uit om jullie opnieuw te zien bij MMJM op 1 en 2 oktober!

Meike, Conny en Ellen

Wij zoeken dringend vrijwilligers en hebben jou nodig!
HELP ONS MEE!
© 2024 Stichting Hilversumse Meent